Monumentet ( Proces përditësimi)

LISTA E MONUMENTEVE dhe LISTA E ZONAVE TË MBROJTURA             TË TRASHËGIMISË KULTURORE DREJTORIA RAJONALE E KULTURËS KOMBËTARE BERAT   …më shumë DREJTORIA RAJONALE E KULTURËS KOMBËTARE DURRËS  … më shumë DREJTORIA RAJONALE E KULTURËS KOMBËTARE GJIROKASTËR …më shumë DREJTORIA RAJONALE E KULTURËS KOMBËTARE KORÇË

Biblioteka

Biblioteka e Institutit të Monumenteve të Kulturës   Biblioteka e Institutit të Monumenteve të Kulturës është bibliotekë kërkimore shkencore e krijuar që në themelim të Institutit të Monumenteve të Kulturës në vitin 1965. Kjo Bibliotekë ka në fondin e saj

Aktivitete

Në ketë seksion mund të gjeni aktivitete të cilat IMK ka ndërmarrë dhe do të ndermarrë në vazhdim.

Tour Virtual

Tour Virtual

Pasi të klikoni mbi foto, do të gjeni hartë interaktive të monumenteve të qytetit përkatës. Në hartë do të gjeni vendndodhjen dhe kordinatat gjeografike të të gjithë monumenteve, sëbashku me një përshkrim të shkurtër.          

Read more

Ministria e Kulturës

Të rejat më të fundit nga Ministria e Kulturës

Klikoni