Njoftim

NJOFTIM Autoriteti shites: Instituti i Monumenteve të Kulturës “Gani Strazimiri” Adresa: Rr. Aleksandër Moisiu (Ish Kinostudio) nr. 76, Tiranë Data e zhvillimit te ankandit:03.2016 ora 11:00 Lloji i Procedurës standarde të ankandit: Ankand Publik i Hapur Objekti i Shitjes: Shitja

Rehabilitimi i Pazarit te Korçës

Me iniciative te Ministrise se Kulturës dhe Institutit te Monumenteve të Kulturës po bëhet Rehabilitimi i Pazarit te Korçës.  Investimi u krye  në bashkëpunim të AADF dhe Bashkise Korçë. Restaurimi i objekteve monument kulture  u krye duke restauruar dhe konservuar