Vijon puna në Memorialin e Skënderbeut, Lezhë.

Projekti për rehabilitimin e plotë të Memorialit të Skënderbeut, Kishës së Shën Nikollit (Vendvarrimi i Skënderbeut) dhe Muret e Qytetit Antik Lis dhe Zona Breglumore e Parkut Arkeologjik, po merr formë të plotë çdo ditë e më shumë.

Projekti i hartuar nga Instituti i Monumenteve të Kulturës financohet nga Ministria e Kulturës si pjesë e programit “Rrugët e Besimit”, në kuadër të “Vitit Mbarëkombëtar të Skënderbeut”.

By |2018-11-05T09:39:01+00:00October 19th, 2018|Aktivitete|Comments Off on Vijon puna në Memorialin e Skënderbeut, Lezhë.

About the Author: