Vijon puna për restaurimin e Xhamisë së Pazarit, Gjirokastër

Vazhdon realizimi i projektit të përbashkët mes Ministrisë së Kulturës dhe Turkish Cooperation and Coordination Agency (TIKA) për restaurimin e 5 monumenteve të kulturës, që i takojnë besimit islam në Shqipëri.

Aktualisht, në Xhaminë e Pazarit në Gjirokastër është realizuar konsolidimi dhe fugatimi i muraturës dhe i portikut të xhamisë, si dhe është bërë i mundur konsolidimi i minares me teknikën e injektimit.

By |2018-11-07T14:56:32+00:00November 7th, 2018|Aktivitete|Comments Off on Vijon puna për restaurimin e Xhamisë së Pazarit, Gjirokastër

About the Author: