Vijon puna në Kishën e Shën Gjergjit, Libofshë, Fier

Kisha e Shën Gjergjit, monument kulture i kategorisë së I-rë, mbart vlera të rralla historike dhe shpirtërore për banorët e zonës së Libofshës.

Falë bashkëpunimit dhe mbështetjes financiare të dhënë nga Kisha Orthodhokse Autoqefale e Shqipërisë, aktualisht në këtë objekt është duke u zbatuar projekti i hartuar nga Drejtoria Rajonale e Trashëgimisë Kulturore Durrës.

By |2018-11-16T12:51:53+00:00November 16th, 2018|Aktivitete|Comments Off on Vijon puna në Kishën e Shën Gjergjit, Libofshë, Fier

About the Author: