Fshtatrat e bregdetit të jugut, bashkë për rijetëzimin e tyre

Programi “Zhvillimi i Integruar i Qëndrueshëm i Rajonit Bregdetar Jugor” në bashkëpunim me institucionet partnere organizoi në ambientet e arTurbina aktivitetin me temë “Instrumente të Ruajtjes së Trashëgimisë dhe Rijetëzimit të Fshatrave në rajonin bregdetar jugor”.

Deri në fundjavë do të keni mundësi të vizitoni edhe ekspozitën dedikuar këtij projekti mjaft interesant, ku mund të njiheni me fshatrat e jugut në një këndvështrim ndryshe.

By |2018-12-07T13:35:16+00:00December 7th, 2018|Aktivitete|Comments Off on Fshtatrat e bregdetit të jugut, bashkë për rijetëzimin e tyre

About the Author: