Plani i Menaxhimit të Integruar të Parkut Kombëtar të Butrintit

Në vijim të punës për hartimin e Planit të Menaxhimit të Integruar për Parkun Kombëtar të Butrintit, kompania e kontraktuar “Prince and Pearce” prezantoi sot draftin paraprak për Parkun Kombëtar të Butrintit.

Të pranishëm në takim ishin përfaqësues nga Ministria e Kulturës, Instituti i Monumenteve të Kulturës dhe nga AADF. Ky projekt ndërmerret fill pas miratimit të Ligjit të ri për Trashëgiminë Kulturore dhe Muzetë dhe është i pari i këtij lloji që do të implementohet nga institucionet e reja të trashëgimisë që do të krijohen.

 

By |2018-12-14T13:16:24+00:00December 14th, 2018|Aktivitete|Comments Off on Plani i Menaxhimit të Integruar të Parkut Kombëtar të Butrintit

About the Author: