Përfundon restaurimi i Memorialit të Skënderbeut, Lezhë

Kanë përfunduar punimet në Memorialin e Skënderbeut, Kishën e Shën Nikollit (Vendvarrimi i Skënderbeut) dhe në Muret e Qytetit Antik Lis, Zona Breglumore e Parkut Arkeologjik.

Projekti i restaurimit u hartua nga Instituti i Monumenteve të Kulturës dhe u financua nga Ministria e Kulturës, si pjesë e programit “Rrugët e Besimit”, në kuadër të “Vitit Mbarëkombëtar të Skënderbeut”.

Vendvarrimi i Skënderbeut përbën një prej monumenteve më të rëndësishëm në historinë e Shqipërisë, i cili vlen të vizitohet nga të gjithë ju.

By |2018-12-18T12:30:17+00:00December 18th, 2018|Aktivitete|Comments Off on Përfundon restaurimi i Memorialit të Skënderbeut, Lezhë

About the Author: