Tour Virtual2015-12-30T16:38:52+00:00

harta-intereaktive-1024x207

Pasi të klikoni mbi foto, do të gjeni hartë interaktive të monumenteve të qytetit përkatës. Në hartë do të gjeni vendndodhjen dhe kordinatat gjeografike të të gjithë monumenteve, sëbashku me një përshkrim të shkurtër.

TEATRI

Saranda

 

Tiranë

Tiranë

 

 

Vlorë

Vlorë